Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Иванов застана пред

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Иванов застана пред
Коментари Харесай

Георги Иванов: Трябва да се обединим и да гледаме в една посока

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Иванов застана пред медиите, минути преди началото на организираната от него среща със софийските клубове в столичен хотел. 

" Нямам визия кой ще пристигна. Зоналните канят клубовете. Който пристигна. Поканата не е наложителна, тя е пожелателна, с цел да можем да разбираем програмата, метода, по който ще работим. Аз чакам от клубовете, които бяха на срещите, хората, които в тези две години съм контактувал с тях. Представили сме нашите хрумвания и те да изберат най-достойния от всички ", показа Гонзо.

" Аз се споделям Георги Иванов, в случай че смятате, че някой може да ме мести по този начин наляво, надясно. Нормално Борислав Михайлов ме е поканил в БФС, работихме по стратегии направихме много неща. Използваме програмата, която е направена до 2026, това са неща, които би трябвало да приключим. Очакваме поддръжка, с цел да можем да приключим нещата, които сме почнали, а по-късно да надградим с нови хрумвания.

Христо Крушарски няма какво да приказвам за него. Той е президент на Локомотив Пловдив и би трябвало да си гледа тима. Видял съм доста завист и злоба на мой тил. Не мога да давам отговор на хората. Смятам, че моята акция е положителна. Хората ще изберат кой е най-достойният кандидат 

Ние сме съперници, не сме врагове. С Бербатов сме играли в националния отбор, в този момент сме опноненти, само че това не значи, че аз нямам почитание към Бербатов. Хората ще са тези, които ще изберат кой е най-достоен. Всеки един от претендентите има своите хрумвания, излага своите стратегии

Аз терзания нямам доверие да има. Нормално е да има напрежение. Когато отиваш на състезание постоянно има. Когато човек има напрежение, значи има мотивация. Всеки, който желае да става президент, би трябвало да издържи на това напрежение, тъй като като стане президент ще е по-голямо ", сподели още той.

След това Гонзо прикани за обединяване: " Убеден съм и би трябвало да създадем всичко допустимо след Конгреса да се обединим и да гледаме в една посока всички претенденти. Трябва да гледаме в една посока, с цел да може да работим с страната. Аматьорският футбол, ДЮШ имат потребност от помощ. Трябва да обърнем съществено внимание на ДЮШ, тъй като там се построяват новите футболисти. "  

" Ако имаш висше обучение, би трябвало да имаш и приблизително. Няма да разясня хора, които са подхванали тази отрицателна акция против мен ", приключи Георги Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР